Koskelontie 14B, 02920 Espoo Puhelin +358 400 205809

Grillattua miekkakalaa tomaatti-chilisalsalla

Grillattua miekkakalaa tomaatti-chilisalsalla

 

Grillattua miekkakalaa tomaatti-chilisalsalla
Henkilömäärä 4
Kirjoita arvostelu
Tulosta
Preppaus aika
20 min
Kokkausaika yhteensä
25 min
Preppaus aika
20 min
Kokkausaika yhteensä
25 min
Ainesosat
  1. 4 kpl miekkakalapihviu00e4
  2. 1/2 sitruunan mehu
  3. 1/2 dl oliiviu00f6ljyu00e4suolaa ja pippuria
Salsa
  1. 4 kpl tomaattia kuutioituna
  2. 1 kpl punasipuli pilkottuna
  3. 3 rkl oliiviu00f6ljyu00e4
  4. 1 limen mehuripaus suolaa iloisesti mustapippuria
  5. 2 kpl pilkottua vihreu00e4u00e4 chiliu00e4
  6. 1 ruukku tuoretta korianteria tai pilkottunavaihtoehtoisesti basilikaa
Muistiinpanot
  1. Sulata pihvit talouspaperin pu00e4u00e4llu00e4 huoneenlu00e4mmu00f6ssu00e4 noin 3-5h tai ju00e4u00e4kaapissa n. 12-20 tuntia.
  2. Kuivaa vielu00e4 sulatetut fileet talouspaperilla.
  3. Sekoita salsan ainekset ja anna vetu00e4ytyu00e4.Valele pihvit u00f6ljyllu00e4 ja sitruunalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Laita huoneenlu00e4mpu00f6iset pihvit kuumaan grilliin tai paistinpannulle ja paista n 2 min. per puoli.
  5. Tarjoile tomaattisalsan, riisin tai risoton kanssa.
Kalamakasiini Oy https://www.kalamakasiini.fi/

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *